Icecream and lip care!

Idag så har jag väll inte gjort så himla mycket men jag gick iallafall och tog en fika med Wilma och vi skvallrade litegrann haha nej men vi pratade på hade det riktig trevligt, jag tog en varm choklad och en mjukglass. Det var jättegott, Wilma tog mjukglass och drack en cola.
Tänkte även bara tipsa om två läppprodukter som jag köpte när jag shoppade. Det är en lip scrub från lush som tar bort döda hudceller från läpparna, eftersom vi skrubbar bort alla döda hudceller från läpparna så måste man såklart återfukta med ett bra läppbalsam detta är från The Body Shop.

Bubble Gum - Lush

COCONUT LIP BUTTER - The Body Shop

Shopping!

Idag så har hela dagen gått åt till att shoppa kläder och grejer inför skolan, det var riktigt kul. Jag är så glad över att äga denna skönhet, i just fall in love. Ni kommer få se kläderna och de andra grejerna i ett annat inlägg.

Äntligen!

Nu så har äntligen mina Biotherm produkter kommit, även JorgeObé har kommit. Masken hade jag tänkte skriva om i morgon.

Fräscht hår på gång!

Nu så har jag presis varit och inhandlat en hårtonining från Wella, den är utan ammoniak som är är farligt för håret. Handlade även kokosolja som jag velat ha jätte länge eftersom det är bra mot både hår och naglar. Nu så ska håret tonas, så ni får se resultatet senare.

Förbered dig för hösten!

Nu har jag varit och sprungit 3km och det går bättre och bättre för varje gång. Snart så ska jag och mamma sätta oss vid datorn och blandannat beställa masken från JorgèObe och Biotherm Purefect serien eftersom den funkar så bra för min hy. Innan jag började med serien från Biotherm använde jag tre stegs serien Anti - Blemish från Qlinique, den var aldeles för stark för min hy vilket gjorde att huden produserade mer talg som i sin tur ledde till mer finnar. Så nu använder jag Purefect från Biotherm som jag värkligen rekomender till alla med oljig t-zonen och normal på kinderna.

Ni har väll inte glömt att det börjar bli höst och skolan börjar snart och att man behöver nytt och fräsht smink? Jag själv har tänkt bäställa lite ögonskuggor så man har nya snygga färger att göra coola looker i höst med. Kolla in Styledbybeauty - har kanonpriser på makeup.

Walk in the forest!

Nu så har jag gått med Milou på en långpromenad i skogen ca: 5 km. Det var jätte skönt att röra på sig efter lunchen. Eftersom jag börjat springa nu så springer jag varran dag och promenerar varranan dag, eftersom man måste låta kroppen hämta sig efter varje löppass. Nu så ska jag hoppa in i dushen och sedan får vi väll se vad jag hittar på.

Tränings - Outfit

Nu så har jag presis varit ute och sprungit ca: 3km intervallpass, jobbigt men nödvändigt. Efter jag tränat dricker jag en gainomax och äter en banan så man blir pigg och fylld med energi igen. Som jag skrev förut så om man inte blir tillräckligt peppad av musik när man tränar, så är det alltid kul med snygga träningskläder. Så jag har satt upp ett mål att när jag orkar springa 3 km på 13 min så ska jag beställa dessa snygga träningskläder från Nike ( jag är ett Nike freak).

Tränings - Outfit

Tröja - Nike Miler LS Top

Tights - Nike Scratch Print Legging

Skor - Nike Wmns Free 5.0+

Skönhetstips!

Något som jag alltid gör efter att ha dushat är att jag smörjer in mig med någon form av body lotion. Nu tänkte jag tipsa om mina favoriter som jag använder mest och som doftar jättegott.

Mango Whip Body Lotion - The Body Shop

Mango whip body lotinn är en lotion som innehåller mangokärneolja som är en mjukgörande, och hjälper huden att bevara fukt, samt mangofruktkött som är en naturlig källa till vitamin C. Dessutom innehåller den solrosfröolja som har en mjukgörande och vårdande effekt, den har en underbart söt mangodoft.

Coconut Milk Body Lotion- The Body Shop

Coconut milk body lotion är en body milk som doftar så gudomligt gott av kokos. jag är helt kär i alla dofter av kokos så det var ingen tvekan om jag skulle köpa denna, den gör huden supermjuk och smidig. Den inehåller desseutom ekologisk kallpressad kokosnötsolja och andra lyxigt fuktighetsbevarande ingredienser som gör huden härligt mjuk och smidig

Concealertips!

Cover All Mix - Makeup Store

Just nu använder jag den bästa concelar man kan tänkas använda. Alla har olika åsikter om den här concealern antingen hatar man den eller så älskar man den, jag tillhör gruppen som älskar den.

Den är krämig i konsistensen, döljer blemmor mörka ringar som om de inte fanns. Passar alla hudtyper.

Inehåller tre olika nyanser, gul neutraliserar röda partier såsom ytliga blodkärl, blemmor. Rosa neutraliserar blåa toner i ansiktet t.ex under ögonen. Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t. ex ögonlocken. Kan även användas som high lighter under exempelvis ögonbrynen.

Och kom ihåg! Inga fingrar i krämiga produkter! Använd baksidan av en pensel, tops eller spatel så du slipper alla äckliga bakterier som kan orsaka blemmor.

Hårfavorit!

Style Masters Volume Elevator Spray - Revlon

Style masters elevator spray är den absolut bästa hårprodukt för mitt hår nu på sommaren, då jag vill ha ett hår som inte tyngs ner. Den är till för att lyfta håret från rötterna för att ge maximal volym utan att tynga ner håret. Finns att köpa på t.ex. Lyko.se eller Kicks.

Toptracks for running!

När jag springer lyssnar jag alltid på musik eftersom det gör det hela mycket roligare. Alla låtar i min löpningslista är upptempolåtar eftersom det gör mig peppad att fortsätta springa. Om man trots en bra löpningslista inte hittar motivationen så kan man alltid se till att man har snygga träningskläder, som jag tänkte tipsa om i ett senare inlägg.

Så här nedan kommer jag lista mina 5 bästa låtar på min löpninslista:

1. Wake Me Up - Avicii
2. Human - Anton Ewald
3. New Way Home - Isac Elliot
4. Under the Sun (Where We Belong) - John De sohn
5. We Got The Power - Loreen

Vardagslyx!

Som jag skrev i min hudvårdsrutin så gör jag en djuprengöring av huden en gång i veckan, och idag är en sån dag. Det brukar oftast bli på söndagar då jag även gör en hårinpackning, och så brukar det kännas lite lyxigae att både göra en hårinpackning och en ansiktsmask i samma veva.

Produkterna jag använder heter:

Ansiktsmasken Tea tree mask - The body shop Det är en svalkande mask som rengör huden på djupet, huden känns ren, svalkad och fräsch efteråt.

Hårinpackningen Deep repair masque - Macadamia natural oil Det är en hårmask som ger torrt och skadat hår nytt liv och glans, den doftar även väldigt gott. Det är absolut den bästa hårinpackningen jag testat.

Hudvårdsrutin!

Nyckeln till en strålande hy är att man tar hand om den. Vissa har bra hy i grund och botten men det betyder inte att man inte måste ta hand om den, då det nästan är ännu viktigare. Det inns fyra olika hudtyper. Här är dom:

Torr hy
Huden lider av brist på fukt eller fett alternativt båda, huden är tunn och klarar inte av att binda tillräckligt med fukt, porerna är små och huden har få orenheter

Normal- Blandhy
Blandhy är en kombination av normal, fet och torr hy. Blandhy kännetecknas vanligen av att T-zonen (panna, näsa och haka) är fet och de andra partierna torra eller normala. Jag själv har blandhy.

Fet hy
Tjock, elastisk och glansig hy med stora porer. Man har även rikligare talgproduktion än normalt och det uppstår lätt orenheter som är orsaken till pormaskar och finnar.

Problemhy
Mycket fet hy med rikligt med orenheter, riklig talgproduktion som ger upphov till finnar och pormaskar.



Så här tar jag hand om min hy:
Jag använder mig av en serie från Biotherm som heter Purefect.

Rengöring
Purefect Cleansing Gel - Jag applicera en klick gelé lika stor som en enkrona ungefär i handen och arbeta upp ett lödder med lite vatten. Sedan rengör jag ansiktet med lätta massagerörelser, undvik ögonområdet. Skölj därefter med varmt vatten. Detta gör jag morgon och kväll. Den är till för att avlägsna talgöverskott på ett skonsamt sätt medans den även återfuktar.

Ansiktsvatten
Biotherm Purefect Skin Micro Exfoliating Purifying Toner - Applicerar jag med en bommulspad över hela ansiktet med svepande rörelser. Detta gör jag bara på kvällen eftersom den har en är en exfolierande effekt och då ska man undvika soljus nu under sommaren. Ansiktsvattet rengör och peelar huden på djupet utan att torka ut.

Ansiktskräm
Biotherm PureFect Hydrating Gel - Applicerar jag morgon och kväll. Det är en lätt fuktighetsgel som återfuktar och lugnar utan att huden känns fet. Den har även en antibaktriell effekt och minskar orenheter i huden.

Mask
En ansiktsmask lägger jag en gång i veckan på rengjord hud, jag använder Tea Tree Mask från The body shop. Den inehåller tea tree olja som har en läkande effekt mot finnar och förebygger uppkomsten av orenheter.

Anti-blemish spot
Biotherm PureFect SOS - är en punktbehandlare mot finnar som man duttar på en liten mängd på finnen och låter värka över natten, på morgonen när man vaknar är finnen väck.

Detta var alltså min hudvårdsrutin för tillfället.

Todays look - In the forest



How to:
Jag började med att lägga en BB-Cream. Sedan så lade jag ett mineralpuder för att fixera BB-Creamen och när jag var klar med det lade jag ett rouge. Efter det fortsatte jag med ögonen lägga en primer och lade en ljus skugga över hela ögonlocket samt en mörkbrun skugga i ytterkanten av ögat format som en trekant. Jag lade även lite vid ögongloben för att markera ögats form. Sedan var det dags för brynen och då plockade jag bara rent formen och sedan fyllde jag i med en mörk brynskugga och sendan applicerade jag mascaran. Slutligen var det dags för läpparna och då la jag ett ljust läppglans för att få en fräsch look.

Produktlista:
BB cream All-In-One från The Body Shop
bareMinerals matte powder
Blush-on Blossom från Face Stockholm
Shadow Insurance från Too Faced
Eleven 120 Colour "Ultra Shimmer" Eye Shadow Set
Brow Shadow Myrrah från Face Stockholm
Natural Mascara Maximum Volume från benecos
Vibrant Curve Effect Lip Gloss från Maxfactor

Photoshoot!

Idag har jag och min bästa vän Wilma varit ute i skogen och fotat till bloggen och här kommer ett litet smakprov. Fick äntligen möjlighet att använda mitt nya linne, som jag köpte när vi i Umeå. Senare kommer jag göra ett inlägg om vad jag har använt för produkter till sminkningen idag, så håll utkik!
OUTFIT
Linne - Vila - EMPIRE PLACKET TOP
Byxor - Only - BLUE BEHAVIOUR
Skor - Converse
Smycken - Ur&Pen

Beautyblogg!

Tycker det finns alldeles för få skönhetsbloggar som är läsvärda och handlar om det jag är intresserad av så då bestämde jag mig för att skaffa en egen om just det jag vill läsa på skönhetsblogg. Jag tycker en skönhetsblogg är så mycket mer än bara smink och sånt för man ska alltid veta att skönhet kommer inifrån... inifrån flaskor, burkar och tuber. Nejdå jag bara skojja det ni får läsa om i min blogg är bland annat recensioner på produkter jag testat inom hudvård även makeup och hårtips. Mode är också en stor del av min passion och det jag brinner för, så det kommer vara mycket Todays Outfit samt lite smått om hur jag håller mig i form och massa annat kul. Låter det här intressant? om det gör det se till att besöka min blogg i framtiden.
Puss <3