Mellandagsrea!

Hela dagen igår gick åt till att shoppa. Jag och en vän tog bussen kl: 07.50 till Luleå. Vi hade det jättekul som alltid och vi fick med oss hem mycket som vi behövde. Jag handlade bl.a. En ansiktsmask från Formula.10.0.6 Deep Down Deetox Mud Mask och en ansiktskräm från Biotherm Aquasuorce. Igårkväll så tvättade jag ansiktet med min rengöring från Biotherm Pure effect och smörjde in mig med min nya ansiktskräm. Huden blev supermjuk och len. Mer kan jag uttala mig eftersom jag inte använt den tillräckligt länge. Men den verkar vara superbra. Idag så testade jag även masken som var fantastisk den drog ut smuts och orenheter från huden så mycket av mina pormaskar försvann. Att masken faktist fungerade förvånade mig faktist.

Bra bloggar!

Har ni tänkt på att blogg världen är enorm nu för tiden så det kan vara rätt svårt att hitta nya inspirerande bloggar man kan följa. Jag själv älskar att sätta mig ner och läsa andras bloggar, det är nästan roligare än att blogga själv. Nu tänkte jag lista mina favorit bloggar denna månad, jag får göra samma sak nästa månad också eftersom den ändras hela tiden.


Ida Warg 
är en grym tjej som inspirerar mig hotroligt mycket med min träning. Hon är utbildad Pt och driver en fitnessblogg 
Bloggens namn: Idasfitness.nyheter24.se

Isabella Löwengrip
är en väldigt "inspirerande" tjej, nämen hennes blogg läser jag mest för rutinens skull eftersom jag gjort det i typ 2 år nu.
Bloggens namn: Blondinbella.se

Annica Englund
driver en skönhetsblogg som alltid är lila kul att läsa.
Bloggens namn: Annicaenglund.se

Sofia Sjöström
är en tränings blogg som jag följt i ca: 1 år och tycker den har väldigt bra tips på träning och smoothies som är nyttiga. Så behöver du tips på nyttiga smoothies så är denna blogg något för dig.
Bloggens namn: ptfia.se


Victoria's Secret

En julklapp som jag fick var bl.a. en victora's secret body mist: Sheer Love. Den doftar gudomligt gott! Har ni någon gång doftat på DKNY Be delicious Fresh Blossom? Ni som har det och och även luktat på denna vet att den luktar precis som den. Nu tänkte jag mysa ner mig i soffan och kolla på nån film och käka godis, och ja jag får käka godis för det är Jullov! Ha en bra kväll så hörs vi i morgon.
Hårvård!

Hej på er! Hoppas ni har haft en fantastisk jul, det har  iallafall jag haft. Om nu vill får ni gärna komentera vad ni fått i julklapp det är alltid kul att höra vad andra får. Nu tänkte jag iallafall tipsa om en grym hårvårdsserie från C/o Gerd  som jag själv använder just nu. Det är för torrt hår och innehåller bärfröolja från blåbär som är en grym återfuktande olja, och det är bevisat! Mitt hår har inte blivit elektriskt som det brukar och inte alls frissigt när jag använt denna serie. Så det är helt klart värt att testa! Det är dessutom 100% ekologiska. Finns att beställa på: http//:www.careofgerd.com