Holistics proteinpulver

Efter varje träningspass så blandar jag en proteinshake av holistics proteinpulver utan farliga tillsatser, proteinet kommer från vassle och det är inget tillsatt socker. Eftersom det inte inehåller något socker så smakar den inget sött alls men jag brukar he en tesked obóy så bruker den bli lite godare. Vissa påstår att proteinpulver är onödigt men det tycker verkligen inte jag, efter träning behöver man få i sig en viss mäng protein för att inte bryta ner muskeln istället för att bygga upp den, man kan göra en smoothie av banan, kvarg och hallon om man inte vill dricka proteinpulver dock så är proteinpulver mer effektivt.

Workout

Idag så blev det att jag drog till gymmet och körde armar, igår körde jag ben och rumpa.Vill ni att jag kanske gör inlägg om hur jag tränar och vilka övningar så får ni gärna säga till.
Hårtips!Klipp inte för mycket - Håret växer ungefär 1-2 cm i månaden. Så går du till frisören varje/varannan månad och klipper av 2-3 cm kommer håret inte att bli så mycket längre Så enkelt är det, vill du ha längre hår klipp dig då kanske var tredje månad.

Borsta aldrig blött hår - Borsta aldrig håret när det är blött. Då är det elastiskt och mycket skörare. Red istället ut det med t.ex en Tangle Teezer.

Rengör regelbundet - Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum. De blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Använd schampo när du rengör.

Använd schampo med måtta - Schamponera sällan och med lite schampo, Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker typ som en femkrona. Försök tvätta håret mer sällan. Schampo dagligen sliter på håret. Applicera alltid balsam efteråt men bara i topparna.

Undvik stylingverktygen - Fönen och plattången är onda mot ditt hår men ibland bara måste man men undvik dem så mycket som möjligt. Om du måste använda varma stylingverktyg så se till att använda ett bra värmeskydd.

Volume Mascara!

Hej Frida! Jag undrar om du har något bra tips på nån mascara som ger bra volym och inte kostar allt för mycket. Jag använder en från Max Factor men den klibbar jättemycket. Tacksam för svar! Kram Jessica:)

Svar: Jag själv använder just nu en mascara från LÓreal som heter Miss Manga som ger massor med volym utan att klibba. Den avsmalnade formen på borsten hjälper nämligen till att skapa en 360 graders volym.Testa den jag lovar du kommer älska den.Pris:139kr

Shopping day!

Som jag sa så var jag och shoppade kläder inför vintern hela dagen igår. Det blev en ny jacka, jag har verkligen behövt en ny vinterjacka som jag trivs i och som matchar till det mesta och jag hade turen att hitta en som jag gillar supermycket. Halsduk behöver man alltid och då fick det bli en vinröd/brun för och få lite färg eftersom jag kommer att använda den till jackan, stickad tröja, underkläder och ett par jeansfärgade byxor.

Women's Frost Hooded Down JacketWomen's Frost Hooded Down Jacket - Peak perfomance

Halsduk- Ginatricot


Skönhetstips!

Har du en hy som lätt blir blank under dagen eller har blank hy i sig?

Har du kanske jättetorr hy?

Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med oljefria foundations eller BB- creams. Har du akneproblem, prova en mineralfoundation som innehåller mineraler, Bareminerals är ett exempel på en sådan.

Jag själv har en blandhy som har en tendens att bli blank i T-zonen och då väljer jag att antingen använda mig av Clarins BB- cream som återfuktar men är helt oljefri eller så använder jag mig av min minerfoundation som är från Bareminerals, den heter Bareminerals matte foundation, är man lite blank så dämpar den det jättebra.

Månadens hårfavoriter!

Nu så kommer jag varje månad dela med mig av mina hårfavoriter här med er och idag så blir det Oktobers hårfavoriter eftersom jag använt det under oktober månad. Så jag kommer att göra detta i slutet av varje månad.

Denna månad har varit en extrem tråkig och torr månad fast förutom att jag fyllde år denna månad så blev den ju lite roligare hihi. Det har blivit tvärkallt och snön har kommit. Håret blir elektriskt och torrt. Så då var det inte enkelt att veta vad man skulle göra med håret men min frisör hade lösningen, hon tipsade mig om en antistatborste som motverkar statiskt hår och borsten heter Tangle Teezer och reder ut tovor hur lätt som helst utan att slita på håret ett dugg. Då återstod bara ett problem och det var att håret var sjukt torrt, fast det var igentligen inte ett problem eftersom jag visste vad jag skulle använda och då var det självklara valet C/o Gerds B2 Hair serum som är en leav in produkt som återfuktar och motverkar frissighet. Den är desseutom 100% ekologisk.

Som jag nämde så har jag ju fyllt år vilket betyder att man får presenter och det ska jag såklart visa er vad jag fick men det blir i ett senare inlägg.