Söndag!

Nu är marknaden över och det har varit helt sjukt roligt. Modevisningar, bastu och filmmys samt tolkning med skoter med Wilmas släktingar. Helt fantastiskt<3Samemodell!

Idag har jag och min allra bästa vän Wilma agerat modeller för C/o Gerd som har ett samarbete med Storstålka som jag nämde tidigare. Modevisningen idag gick väll si så där, ramlade av "catwalken " som var gjord av renskinn, men det är sådant man får ta haha. Det är ju som sagt två dagar till som vi ska vara modeller. Vill verkligen ha sjalen som jag har på mig!<3

Jokkmokks vintermarknad!

I morgon drar Jokkmokks vintermarknad igång, är så himla taggad ska ju vara model för C/o Gerd som har ett samarbete med Storstålka ett företag som gör samiska kläder mm, ska bli så kul. Jag kommer såklart uppdatera er med bilder från modevisningarna som kommer vara tor,fre och lördag:) Jokkmokks marknad är en väldigt berömd marknad det brukar komma ca: 30-40 tusen besökare till marknaden och i Jokkmokk bor det annars bara ca: 3000 människor så ni förstår att marknaden det är väldigt stor, det är 409:E gången marknaden är. Har alltid älskat marknaden sedan jag var jätteliten just för att det annars inte händer så mycket här:)

Skönhetsfråga!

Jag älskar verklige när jag får så himla gulliga mejl av mina fina läsare. Det är ju tack vare er jag är något och det är ni som gör att jag älskar att blogga:)


Hej Frida! Först och främst vill jag bara säga att du är helt fantastiskt bra på att blogga. Du har gett mig många bra tips! Jag har en fråga: efter bara en dag efter jag tvättat håret brukar det bli fett och det gör att jag måste tvätta håret ofta och då blir det ju torrt. Har du något tips på vad jag kan göra? har ju torrt hår som blir fett!

Svar:

Tack vad glad jag blir:) Du beskriver ditt hår som torrt som lätt blir fett. Det låter som det normala vinterhåret haha:) Mitt tips är att satsa på bra schampo och balsam som återfuktar ordentligt, exempel: C/o Gerd´s VM serie som återfuktar på djupet med blåbärfröolja. Jag använder serien själv och därför vågar jag rekommendera den. Tvätta inte håret mer än 2 gånger i veckan för det gör att håret blir uttorkat och vill då återfukta sig själv och börjar producera fett då blir håret fett. Så det är bara börja vänja om håret med bara 2 tvättar/ vecka så kommer det inte bli lika fett så fort och inte så torrt eftersom man tvättar det mindre.Kram/ Frida

Uppfräschning!

Idag är det söndag och det betyder att det är måndag i morgon och ny vecka (marknadsvecka). Det har alltså blivit dags för min rutindag där jag gör alla behov jag gör för att känna mig fräsch och glad hela veckan. Detta gör jag inte bara för att se fräsch ut utan även för att det det blir lite ompysslande för både kropp och själ, jag vet det där lät klyschigt haha. Men det blir lite som ett "hemma-spa" med ångbad för ansiktet, ansiktsmask, varm dusch, kroppsskrubb och raka benen mjuka och lena. I Just Love It!


Araganolja

För några veckor sedan blev jag kontaktad av ett företag som heter Arganwonder. Det frågade om jag ville testa deras 100% ekologiska araganolja och det ville jag såklart. Så för ca 3 veckor sedan fick jag hem en flaksa för att testas och det har jag nu gjort varje gång efter jag tvättat håret.

Jag tycker att oljan var lite för fet för mitt hår men det beror nog på att jag varken har torrt eller slitet hår så jag hade inget större behov av den. Skulle mitt hår bli tort skulle jag defenitit satsa på denna. Brukar även göra egna hårinpackningar och då kommer jag använda denna olja istället för olivolja som jag annars brukar använda.

Araganolja sägs vara hårets "mirakelolja" som lenar, återfuktar och stärker ditt hår utan att tynga ner. Den inehåller omega 3 och omega 6 fetter som stärker och skyddar skadade toppar.

Känner du att ditt hår är torrt och slitet och är i behov av fukt, då kan jag medela att du får 50% rabatt på http://www.arganwonder.se om du anger rabattkoden: FRIDAE i kassan.