Ny blogg!

Som jag sa tidigare så har jag bytt bloggportal vilket är superkul. Är äntligen klar med det viktiga resten fixar jag senare. Så nu kan ni följa mig på:

http://fridaeriksson.vionno.seGoda nyheter!

Idag så fick jag veta att jag ska få börja blogga på vionno.se vilket betyder att de är en hel del grejer att fixa med en ny blogg. Ni som tävlade om att bli månadens blogg kommer att få veta vem vinnaren är när jag är klar med min nya blogg, så håll ut :)

Nly Trend

Skolavslutningen närmar sig allt mer vilket gör att jag har lite halvt panik som säkert många fler. Vad ska man ha på sig? Jag har bestämt att jag ska ha en ganska enkel men ändå snygg klänning som jag tänker matcha med mina nya converse. Förra veckan beställde jag denna klänning från Nelly i märket Nly Trend som har helt fantastiska klänningar. Älskar färgen, den är rosa cerise, skitsnygg! :) 
New in

Åskan går och regnet öser, det som var så fint väder! Men jag livar upp min tillvaro med lite nya sommarträningskläder, sporthorts och en träningsT-shirt från North Bend, är så glad. I söndags så klickade jag hem ett par låga vita converse som kom igår. Har suktat efter ett par sånna sedan förra sommaren men prioriterade annat så nu är jag superlycklig även om vädret suger. :)Sommar!

Hej på er! Känner ni vädret är det inte helt fantastiskt? 27 grader ute. Fast det kanske bara är jag som blir helt exited eftersom snön är kvar här uppe ända till början på maj. Så nu passar jag och min babe på att njuta av den härliga solen innan vi ska ha brännboll. 


Och så var det ju fredag :)

It's a beautiful day!

Hoppas allt är bra med er <3 idag när jag vaknade så kände jag den där känslan att man bara känner att man har fullt med energi i kroppen. En anledning till att jag kände så var att jag visste att vi skulle ha teknik på morgonen vilket är superkul, vi gjorde drakar, haha. Sedan hade jag teoretiskt prov i HK då jag lagade lax. Älskar lax och det gick jättebra. Hur har eran dag sett ut hittills? :)Måste man alltid vara nyttig?

Innan jag började träna så trodde jag att då måste jag sluta med att äta choklad, de som gör mig så lycklig. Men jag har insett att nä det behöver jag inte. Äter man ordentligt med mat och tränar regelbundet så spelar det ingen roll om du tar en bit choklad när du känner för det.

Så idag så skulle jag för första gången testa den eftertraktade aloeveradrycken som alla pratar om. Jag tog smaken mango och den var god men aloeverabitarna gav mig lite kräkreflexer. Det var tänkt att jag skulle vara nyttig och bara ta en aloeveradryck men så flög det i mig, jag är sugen på choklad så då köper jag choklad.

If you want it.... Buy it.
Man tränar ju för en själv och ingen annan, man äter chokladen för en själv och ingen annan.How to run 5 km!

Jag önskade jag kunde säga att det fanns ett magiskt fusk som gör att man blir extra snabb och uthållig. Men tyvärr inte. Hård träning och vilja ligger bakom! Jag har aldrig varit tjejen med bra kondition, aldrig. Tills mitt intresse för träning dök upp och då blev konditionsträning i centrum. Nu går 5 km kanon att springa eller nja det funkar, hehe. Det gäller att smyga sig fram, annars blir man bara besviken och man orkar helt enkelt inte annars, samt att man tappar motivation till att springa. Så mitt första tips är:- Ta det lugnt, låt det ta tidJag började springa nån kilometer på löpband under vintern, blandade med snabb gång och jogga. Sedan ökade jag succesivt den där ynka kilometern till två, tre, fyra och nu fem. Det gäller att öka långsamt. När du känner att du har mer i dig utan att flåsa efter andan, ha svetten rinnande i pannan med ett härligt rött tomatface då ökar du. 

Mina tips:
- Ta det lugnt
- Lyssna på din kropp, om du inte orkar öva då upp dig tills du orkar. Du måste ta hänsyn till vad just du kan.
- Inspireras och inspirera andra. Man blir motiverad av att peppa andra och att få pepp tillbaka.

Man ska alltså inte se ut såhär efter löpturen! :)

Snabbfakta

Favorit övning för rumpan?
- Helt klart benböj (squats).

Bästa skönhets tipset?

- Snygg bas! Ska skriva ett längre inlägg om det.

Favorit parfym?

- Älskar VS body splash, favorit doft Sheer Love

Det bästa du vet?
- Sommaren, mina vänner och choklad.

Typiskt dig?
- skratta.

Favorit citat?
- ”Everything will be okey in the end, if it’s not okey – it’s not the end.”

Bästa serien?
- Älskar alla ungdomsserier, men hmm.. Carrie diaries.

Favorit plagg till sommaren?
- Shorts!

Favorit godis?
- Choklad utan tvekan.

Favorit färg?
- Svart på kläder men typ illa som färg rent spontant :) 


Bild från igår innan springturen som gick awesome bra :)