Hårtips!Klipp inte för mycket - Håret växer ungefär 1-2 cm i månaden. Så går du till frisören varje/varannan månad och klipper av 2-3 cm kommer håret inte att bli så mycket längre Så enkelt är det, vill du ha längre hår klipp dig då kanske var tredje månad.

Borsta aldrig blött hår - Borsta aldrig håret när det är blött. Då är det elastiskt och mycket skörare. Red istället ut det med t.ex en Tangle Teezer.

Rengör regelbundet - Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum. De blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Använd schampo när du rengör.

Använd schampo med måtta - Schamponera sällan och med lite schampo, Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker typ som en femkrona. Försök tvätta håret mer sällan. Schampo dagligen sliter på håret. Applicera alltid balsam efteråt men bara i topparna.

Undvik stylingverktygen - Fönen och plattången är onda mot ditt hår men ibland bara måste man men undvik dem så mycket som möjligt. Om du måste använda varma stylingverktyg så se till att använda ett bra värmeskydd.

Bra tips!:)

Älskar din blogg:)

Svar: Tack! Vad kul att du gillar det jag skriver:)
Frida Eriksson

SV: Tack så mycket, detsamma! :)

Svar: Tack:)
Frida Eriksson

Åh vilka bra tips! Jätte fin blogg!


Om du vill ha julklappstips gå gärna in på vår blogg! ;)

Svar: Tack:)
Frida Eriksson

Följer alla tips, förutom att jag brukar schampoonera mitt hår 2 ggr samma gång? Har hört att håret blir renare då... Eller är det sämre? Iof kanske det inte gör något om man endast tvättar håret 2 ggr / vecka... ;D

Svar: Det funkar jätte bra att tvätta håret två gånger på samma gång bara man är noga med balsam sedan så gå det bra:)
Frida Eriksson

Tjäänare! :)
Har precis börja blogga så har du lust får du gärna kika in så kanske vi får kontakt eller att du hittar något som du tycker är intressant!

Svar: Hej! Jag ska absolut kika på din blogg! :)
Frida Eriksson
Kom ihåg mig?